Neumünster 3. – 4. marts 2007

Modelbau Schleswig-Holstein

Opsætning fredag eftermiddag.
En massiv mur foran Jappe Bruk lørdag formiddag.

Så blev det udstilling på Modellbau Schleswig – Holstein i Holstenhallen i Neumünster. Se reklame ark

Lørdag var en hektisk dag. Straks fra formiddagen var der et stort ryk ind, og vi fik travl med at afvikle driften og forklare paa vores gebrokne tysk. Ved middagstid maatte vi erklære nedbrud paa skinnebussen, og derefter improvisere os igennem resten af lørdagens drift.

Koncentreret personale og tilskuere.

Over en god ”dunkel bier” fik vi lørdag aften planlagt en fornuftig køreplan uden skinnebus. Faktisk gav uheldet plads til at udvikle nye ideer, som vil blive indarbejdet i en ny køreplan.

I løbet af søndagen var de sproglige kundskaber forbedret, og der opstod efterhaanden lidt dialog med de besøgende. Vi mærkede den samme opmærksomhed omkring Jappe Bruk som paa andre udstillinger

Som sædvanlig er børn interesserede tilskuere.

Vores tur til Modellbau Schleswig- Holstein var en behagelig og hyggelig oplevelse. Det hyggelige Pension Hof Schnoor i Padenstedt serverede et formidabelt morgenbord. I Bürgerstube Padenstedt blev det pludseligt klart for os, at jo længere ud paa landet man kommer, jo større bliver de serverede portioner, og des lavere er prisen. For første gang i Fællesraadets historie maatte vi forlade et bord uden at spise op !.

En tæt besat Holstenhalle og hurtig nedtagning fredag aften.