Utrecht 25. – 27. oktober 2013

Eurospoor

Hallen er klar til  aabning……..

Anden gang paa Eurospoor i Jaerbeurs i Utrecht, og denne gang med Mjølner Verk i en lille udgave. Det gav lidt udfordringer at faa stoppet Mjølner Verk, Namnlaus, Mullhytten og et 15 grader modul ind i bilen sammen med tøj til fem dage. Det lykkedes ved ben haard sortering mellem nødvendigt og ”rart at have”.

Mjølner Verk i lille udstillings udgave.

Eurospoor sørger for en del reklame forud for udstillingen. Bla var der lidt om Mjølner Verk paa udstillingens hjemmeside. Se ogsaa halplan og udstillerliste.

…….og klar paa Mjølner Verk
Modelspoor i arbejde.

Ankomst i Utrecht omkring kl 16 og derefter 3½ times opstilling, inden vi kunne køre til hotellet 20 min uden for Utrecht. Saa var det med at faa mad og søvn inden 3 haarde udstillings dage. Med kun 2 paa standen er det konstant arbejde.

Det var udstillings debut for Mullhytten

Udstillingen var disponeret med god plads mellem standene, saa der var plads selv om der samlede sig tilskuere. Det gjorde der af og til. Endda ogsaa enkelte der kunne huske os og fra vores besøg i 2008 og en enkelt familie kunne vi ogsaa huske. Der var dog en del  stille perioder. Vi fik besøg af Modelspoor Magazin der brugte en del tid paa at tage billeder.

Namnlaus kan nemt klare de korte tog til Mjølner Verk.

Vi kom fint igennem de 3 udstillings dage, men søndag aften blev vi af hotellet gjort opmærksom paa en storm med orkan styrke, der ville ramme Holland, nordvest Tyskland og Danmark i løbet af mandagen. Det rykkede i bilen da vi tog afsted, men vi fik en sjælden stille tur gennem Holland og Tyskland hvor der var faa biler og færre lastbiler. Først helt ude ved Femern blev det alvorligt med vinden, men vi kom over Femernsund broen og med sidste færge fra Puttgarden inden overfarten lukkede. Paa Lolland blev det 2 timers ophold paa den første Lollandske rasteplads indtil vinden lagde sig.