Birmingham 21. – 22. november 2009

Hurtig i gang med opstilling.

 

 

 

 

 

Efter 29 timers rejse, med vindstød paa 15-18 sek/m paa Nordsøen, hastede det med at sætte anlægget op, og komme videre til hvile paa hotellet.

Alt er klar lørdag 9:30 AM

 

 

 

 

 

Der var fast barrierer ved alle anlæg, og det var første gang vi har prøvet det. Barrieren var populær blandt forældre og børn. De helt smaa kunne sættes paa barrieren, og de lidt større kunne træde op og blive 10 cm højere. For os betød det at publikum blev holdt tilbage i det vi regner for den ideelle betragtningsafstand, og vi slap for at holde konstant vagt over anlægget.

Praktisk med en siddeplads paa barrieren
Konstant tilskuere foran Jappe Bruk

Vi var placeret i en afdeling med andre continentale og amerikanske anlæg, og der var en del besøgende der udelukkende var kommet for denne afdeling. Mange af anlæggene i den continentale afdeling har været beskrevet i Continental Modeller.

Som sædvanlig havde vi en lille trofast skare der kom tilbage flere gange for at se de 2 epoker som vi afvikler i løbet af en udstillings dag.

Aktivitet paa Jappe Bruk og paa opstillingen.

Det var en meget velorganiseret udstilling hvor alt fungerede. Et udstillingskatalog til 4£ havde beskrivelse af alle anlæg, og enkelte anlæg havde en tegning af sporplanen, deriblandt Jappe Bruk, og andre havde billeder af anlægget. Det var tydeligt at de fleste var velforberedte da de kom forbi Jappe Bruk. Se udstillingens plakat

Ogsaa opstillingen havde interesse hos tilskuerne.