Kolding 3. – 5. oktober 2008

FREMO træf

Vente paa at norske moduler ankommer.

Kolding Modeljernbaneklub var arrangør for det første danske FREMO træf, og vi deltog med Mjølner Verk paa vores første træf. Det var nyt og spændende, og vi blev positivt overrasket over den ro og organisation der laa bag arrangementet. Det var slaaende hvor stille der var i hallen under opstilling af modulerne, alle passer deres opgave og har styr paa deres nødvendige materialer.

Kokstoget på vej fra Solåsen mod Mjølner Verk. Klik for stort billede

Mjølner Verk var placeret paa den norske gren imellem opstillingen Solåsen og Rise. Alle norske tog passerede gennem Mjølner Verk, og kokstoget kørte fra Solåsen. Vi havde ikke rullende materiel med saa det var en norsk skifte traktor der kørte de 2 togpar med koks.

Kokstoget rangere i Mjølner Verk. Klik for stort billede.

Mjølner Verk bestod prøven med enkelte fejl, der kunne rettes på stedet. Det var i afdelingen for manglende rettidig omhu ved bygningen. Selve hytten bestod af en pap mock-up der markerede bygningens størrelse, og kokstaarnet var uden top. Landskabet rundt om hytten var bart, og kun halvdelen af træerne i skoven havde blade.

Fællesraadet samlet ved Mjølner Verk i en pause.

Det var en meget stimulerende oplevelse, og vi kom hjem med høj motivation og lyst til at arbejde med Mjølner Verk, og i at deltage i flere træf.k

 

En BM86 gør ophold i Mjølner Verk. Klik for stort billede.
En Di3 passerer imens der rangeres på Mjølner Verk. Klik for stort billede.
En Di3 passerer kurven på Mjølner Verk på sin vej til Rise.