Arendal 31 marts – 2 april 2017

FREMO træf

Mjølner Verk staar midt i billedet og afventer at strækningen bliver bygget

For syvende gang var Mjølner Verk til træf i Arendal, og blev denne gang ledsaget af tre fjellændinge. Det var det hidtil største træf i Norge og FREMO Norge afholdt årsmøde i forbindelse med træffet.

Som sædvanlig blev vi godt modtaget og fik hilst paa mange venner, forplejningen fungerede perfekt, og de fysiske rammer i Nedeneshallen var meget fine.

Mjølner Verk set fra Nelaug siden.

Arrangementet var opbygget omkring Sørlandsbanen med Nelaug, hvor Arendalbanen og Treungenbanen grenede fra efter forbilledet. Fra Rise på Arendal linjen grenede Grimstadbanen fra. Desuden var der flere afgreninger til andre baner.

Desværre betød størrelsen paa træffet at afviklingen af køreplanen blev udfordret. Det lykkedes blandt kun af modtage godsvogne en gang paa Mjølner Verk. De vogne der var bestilt, forsvandt rundt omkring paa den komplicerede arrangements plan, og blev observeret steder hvor de ikke burde være.

Mjølner Verk set fra Treungen siden.

Selv kokstoget var lidt udfordret, og blev endda aflyst i en køresession da der var opsamlet en forsinkelse paa 4 timer i forhold til køreplanen.
Først den sjette og sidste køresession blev afviklet næsten til tiden.

Følg kokstoget fra Arendal til Treungen.

Mjølner Verk paa Treungen linjen.