Køge 25. – 26. april 2015

DMJU udstilling

Bagsiden af arrangementet. Der er ikke langt imellem de 2 opstillinger. Men alligevel muligt at køre fornuftig køreplanskørsel.
Arrangementsplan for Køge 2015

Se udstillingens plakat

Se udstillerlisten

Se halplanen.

Efter en pause paa nogle aar var Fjelland tilbage paa en DMJU udstilling. Denne gang var det med Mjølner Verk og Namnlaus og en midlertidig opstilling Havanger. Selv om Mjølner Verk var opstillet som udstillingsanlæg var oplægget et FREMO arrangement med køreplan og ur. Mange spurgte til uret og køreplanskørsel og vi fik talt med en masse mennesker.

I FREMO sammenhæng var det et meget lille arrangement, men det var muligt at bruge princippet fra standard driftsoplægget for Mjølner Verk, som ogsaa anvendes ved de store FREMO træf. Oplægget med køreplanskørsel var med til at gøre udstillingen mere overkommelig for personalet. At udstille og være paa hele tiden gennem to hele dage er bare haardt arbejde. Ved at fokusere paa køreplans kørsel bliver udstillingen til en almindelig køredag med tilskuere. Det er stadig haardt, men opleves mere som fornøjelse og ikke kun som arbejde.

Afspærring foran anlægget er en nødvendigt for at skabe plads til lokoførerne, der skal følge deres tog rundt.
Køreplanen var tilrettelagt saaledes at der altid var et rangerende tog paa Mjølner Verk.