Neumünster 1. – 2. marts 2014

Modellbau Schleswig-Holstein

Klar til aabningen
Foyeren i Holstenhalle.
Mjølner Verk paa forsiden af udstillingsfolderen.

Igen deltager vi i Modellbau Schleswig-Holstein i Holstenhallen i Neumünster, og denne gang med Mjølner Verk. Holstenhalle er blevet udvidet siden sidste besøg, og bygge arbejdet var ikke helt afsluttet. Der gik bygningsarbejdere og etablerede byggepladsstrøm til de udstillere der var placeret i hallens foyer. Se halplanen.

Temperaturen i foyeren var en lille smule lav, men ikke mere end at en trøje klarer problemet. Foyeren var et udmærket sted at staa, især luften var betydeligt bedre end inde i den centrale hal, og vores placering i et hjørne kunne vores opstilling ses paa lang afstand. Det var muligt at aabne for publikum paa tre af siderne

Anlæg var uændret fra Dortmund, men køreplanen er blevet ændret. Der var nogle besværlige krydsninger og rangering i hovedsporet vi ville af med, og det er blev ændret til flere tog der ankommer i Mjølner Verks sidespor. Det viste sig at være en lettelse for driften og mere logisk for lokomotivførerne. En af fordelene var, at der blev lidt mere pause for stationsbestyreren paa opstillingen, og længere pauser for ledige lokomotivførere.

Forplejning skal der ogsaa til.
En kort pause paa opstillingen imens der arbejdes paa Mjølner Verk
Børn er altid opmærksomme tilskuere.
Koncentration under arbejdet.

Der var godt besøgt gennem de to dage og periodevis var der trængsel foran Mjølner Verk. Som sædvanlig var der spørgsmaal fra interesserede, og især opstillingen og arbejdet her havde stor interesse.

Trængsel omkring Mjølner Verk.