Hellerup 8. – 9. februar 2014

Fjellandsk Mini Træf

Opstilling af moduler er i gang

Med velvilje fra N-Modulgruppen fik vi mulighed for et hjørne af Gersonhallen i forbindelse med et N arrangement. Vi kunne samle hvad der var tilgængelig af fjellandske FREMO moduler og fik lavet et arrangement med næsten 14 m kørestrækning.

Saa er sidste modul paa plads……..

Se driftsoplæg

Se grafisk køreplan

Det var nyt for os at arrangere et FREMO træf med alle de forskellige opgaver der skal falde i hak for at det hele fungere naar der aabnes lørdag morgen.

Alt er klar til den første køre session.

Plan for opstilling, DCC udstyr, rullende materiel og køreplaner var paa plads lørdag morgen, og den praktisk afvikling fungerede fint med intensiv kørsel og pauser til afslapning imellem køre sessionerne.

To der arbejder i Øyegaard og to der holder opsyn.
Skinnebus paa vej mod Almbag

I modsætning til vores udstillings køreplan kunne vi paa dette arrangement køre med nogle stammer, der bedre gengav trafikken paa den fjellandske Midtbane. Som gennemgaaende tog var indlagt et eksprestog par og et bloktog par med træ og et almindelig godstogs par. Fokus for hele køreplanen var godstrafikken til Øyegaard, Røkkum og Mjølner Verk, der blev betjent med to rangerende togpar. Desuden var der 2 Kokstog til Mjølner Verk.

Nordgaaende bloktog Gt5407 “Splinten” passerer Røkkum. Klik for stort billede.
De10.12 “Munin” og De10.08 “Hugin” med Gt5407 “Splinten” passerer Mjølner Verk. Klik for stort billede.
Sydgaaende De14.22 “Skinfaxe” med Gt5404 “Kævlen” paa vej ud af Mjølner Verk. Klik for stort billede.
Nordgaaende De14.22 “Skinfaxe” med eksprestog “Søndenvinden”. Klik for stort billede.

Vi fik en dejlig weekend med en vellykket kørsel. Selv om det var et lille arrangement var der meget afvekslende arbejde og der var belønning for at arbejdet med forberedelsen.

Der rangeres i Øyegaard